anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog foarte mult sa ma ajutati caci imi fac griji.In luna iulie am avut ciclu de menstruatie pe 12 a durat 6 zile dupa asta a fost totul bine acum incepind cu data de 25 si pina acum pe 28 mi se elimina un lichid de culoare rosie, nu e numai singe dar si un lichid mestecat cu singe dar mai mult e singe decit lichidul cela putin alb.Nu ma doare parca nimic dar mi se intimpla asa ceva prima oara si imi fac griji.Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce e asta... poate sunt bolnava sau ce sa fac? Va rog mult ajutati-ma fetelor...sad
Va multumesc din timp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Eu zic sa mergi la farmacie sa intrebi,fara jena,poate fi vreo infectie care se manifesta astfel. Fa-ti spalaturi cu ceai de musetel, si cere-i un sfat si mamei tale, trebuie sa vorbesti totul cu ea.

2 răspunsuri:
| katty_3242 a răspuns:

Nu-ti face griji asa se mai intampla.dar cat de rusinos ar fi cel mai bine este sa iti intrebi mamawinking

| vladx001 a răspuns:

Ala este un lichid numit,, Lichid Seminal'' este normal dar depinde si de varsta ta daca ai intre 17-20 e o prolema dar daca esti mai mica nu e nici-o problema! funda?