| anonimxzxzxzxz a întrebat:

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine si cat mai repede, aseara am stat cu ventilatorul in cap mult timp si azi m am trezit cu o durere ingrozitoare la urechea dreapta si cand inghit ma doare de mor va rog eu cat mai repede ziceti-mi c ce pot sa fac, mersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nik078 a răspuns:

Sal men du-te la farmacie sicumpara dentocalm dupa ce ajungi acasa ancalzeste o cana cu apa dupa care introdu sticluta an cana si laso sa se ancalzeasca cat sa fie calduta si pune 3 picaturi an urechea care doaresi pune capul pe o perna dar cu urechea care nu doare si nu bea apa rece pana maine bafta men

4 răspunsuri:
| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Ai o otita medie, nu antibiotice, nu dentocalm, antiinflamatoare si badijonari locale, du-te la ORL sa iti faca o reteta

| AlinnaAly a răspuns:

Buna! Probabil ''te-a prins curentul'' asa cum s-ar zice in popor. Incearca sa iei niste antibiotice... Daca nu se rezolva mergi la medic. Multa sanatate!

| EnterLife a răspuns:

Te duci fuga la doctor.
Te-a tras curentul presupun.

| Techila a răspuns:

De ce ai stat la ventilator asa o sa te doara catva timp