anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa-mi da-ti si mie un regim sau o cura de slabit ceva. Sa fie usoara/grea, nu-mi pasa. Dar vreau sa mearga 100%! Vreau sa pot slabi in 5-6 saptamani vreo 10 kg. Am la dispozitie o sala de fitness si un bazin de inot full time. Imi puteti da niste idei? Dar va rog frumos, sa fie sigure, chiar daca nu sunt sanatoase si imi afecteaza corpul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Dimineata este masa cea mai importanta a zilei, fa-ti un mic-dejun compus din oua, sunca, telemea, rosii, ardei, cu o felie subtire de paine neagra. Dupa-masa o supa sau ciorba fara ingroseala, felul doi peste cu garnitura din legume (sote, legume mexicane, etc). Seara iti faci o salata de zarzavaturi sau de fructe, fara dressuri (maioneza, sirop sau altceva cu multe calorii). Alternativ, in loc de salata poti manca un iaurt sau un gris/orez cu lapte.
Pe langa alimentatie, ai grija la miscare, avand si sala la dispozitie, ar trebui sa-ti fie usor sa te mentii in forma. Cel mai bine ar fi sa faci miscare impreuna cu prietenii, sa va stimulati reciproc.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic ca orice cura de slabire este personalizata si trebuie facuta in functie de varsta, sex, numarul de kilograme care vrei sa le pierzi.
Un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata, miscarea iti va asigura o slabire corecta
Daca ai anumite afectini poate nu iti permit o anumita dieta
Este bine sa faci un set de analzize si sa ceri parerea unui nutritionist.

Si sa stii ca nici o dieta nu merge 100%.Cea ce ar merge la mine, la tine s-ar putea sa fie un esec.

| cristimihailov a răspuns:

Cred ca sa nu mananci deloc, sa bei doar sucuri de fructe stoarse timp de o luna o sa poti sa faci fata fara prea multe probleme.

Cand ti-e foame, mai bagi un suc de mere cu morcovi... E adevarat, o sa te deranjeze primele zile, cat de des o sa mergi la toaleta. Dar pe urma, nu o sa le mai tii socoteala.

Se tine maxim 40 de zile.

| alinadianaaa a răspuns:

Poti sa incerci o cura de slabire bazata pe orez timp de 10 zile, este foarte eficienta doar daca respecti intru totul.In prima zi:micul dejun:o portie de orez fiert si un fruct.Cina: o portie de orez fiert si 2 fructe. Apoi in urmatoarele 9 zile:pe langa portia de orez mai adaugi lactate si legume dar nu in cantitati mari.Succes

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Nu e sanatos sa slabesti intr-o luna jumate 10 kile.