| Minato1 a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma.
Nu stiu ce tot mi se intampla ca de un timp incoace tot imi curge sange din nas dintr-o data si faza ca imi curge destul de mult, dar fara sa ating nasul sau fara sa ii fac ceva. Ba chiar si la scoala uneori. Nu stiu ce sa fac, Ce credeti ca se intampla?
Va rog ajutati-ma.
Multumesc Anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este foarte posibil să ai EPISTAXIS.
Vezi aici mai multe despre acesta,
http://www.sfatulmedicului.ro/......nazala_484
Te pup!

4 răspunsuri:
| idealman a răspuns:

Incearca vitanina K -fiole nu sunt scumpe

| bogdanho a răspuns:

Ar trebui sa te duci sa iti faci niste analize. Sangerarile nazale sunt simptome ale leucemiei(cancer de sange), dar e foarte posibil sa fie de la oboseala sau stat in soare(dar nu cred ca e posibil in perioada asta).

| hans1 a răspuns:

Posibil sa ai vreun vas de sange subtiat, consulta un doctor, ti-l sudeaza imediat si n-o sa mai ai probleme.

| 291266 a răspuns:

Consulta un ORL-ist. Problema poate deveni grava. Probabil ca ai o fisura a unui vas de sange la nas. cu cat mergi mai repede, cu atat e mai bine!