| Marvinmiau a întrebat:

va rog sa ma ajutati. Deci, recent am observat ca am mici punctulete pe nas, de culoare neagra, dar vizibile doar de aproape, sunt puncte negre din acelea care se strang sau altceva, imi apar doar pe nas si par ca si cum ar fi in niste gaurele mici, cred ca sunt porii pieli. Cum le-as putea indeparta, imi recomandati creme, tratamente sau masti de fata, apropo peste o luna fac 14 ani, daca ajuta cu ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| emilitalia a răspuns:

Sfaturi nu pot sa dau dar cautand ceva pe internet pentru tine am gasit asta https://www.ele.ro/......nute-27588 Sper sa mearga si in cazul tau.

| Briosacuafine a răspuns:

Puncte negre, am si eu doar pe nas. Poti merge la salon, iti vor face tratament pe baza de aburi. Sau sa-ti iei benzi pentru indepartarea lor.

| Bordea_Cypryan_1994 a răspuns:

Salut. Pot fi cosuri negre, eu am folosit Zynerit la mine a functionat foarte bine, le usuca.
Dar trebuie sa fii sigur ca sunt cosuri, daca nu sa te duci la un medic sa vada mai exact, poate fi altceva