| SanAndreas888 a întrebat:

Salut tpu.va rog sa ma ajutati pentru ca sunt ingrijorat.azi la scoala,cand jucam fotbal,nu stiu de ce, dar parca nu mai vedeam bine cu un ochi, desi nu ma durea nimic.asta se intampla pe la ora 9 dimineata.in timpul unei ore,cand vorbeam cu colegii, dintr-o data mi s-a facut rau, insa nu stiu cauza.parca imi venea sa plang, simteam o tristete, si ma durea de la abdomen pana la burta.am incercat sa ma calmez,dar imi venea sa vomit,ma durea in spatele ochilor,si nu mai puteam,m-am dus acasa. unii zic ca ar fi de la oboseala de la fotbal, dar eu nu cred, caci alteori am alergat si am depus mai mult efort decat atunci.va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti cauza acestei probleme, mi-e frica sa nu am ceva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adelyn24 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la medicul de familie!(daca este ceva grav) sau ar trebui sa te odihnesti! putin ps:ai grija ce ascunzi de parinti happy

| SanAndreas888 explică (pentru Adelyn24):

Adica ce sa ascund de parinti? ca oricum, ieri am dormit vreo trei ore ca am plecat de la scoala, si cand m-am trezit era foarte ametit, dar ma simteam de parca nu s-ar fi intampalt nimic

| Adelyn24 a răspuns (pentru SanAndreas888):

Aa... ok!