| ldhtdhgs a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti daca stiti tratamente pentru ingrasat,medicamente, regimuri s.a pentru ca vreau neaparat sa ma ingras! Nu pot pune deloc pe mine in ciuda faptului ca mananc foarte mult! As vrea sa ma ingras macar 5 kg sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Iti dau reteta mea:cate 2 capsule de spirulina dupa fiecare masa, asimilezi mai repede tot ce mananci, eu m-am ingrasat rapid si continui sa iau

| MyWorld a răspuns:

Prin ingrasare te referi la: sa pui grasime sau muschi pe tine? daca vrei sa pui grasime e simplu: mananca junk food/ fast food la fiecare masa si intre mese si ai sa te ingrasi la minut, problema este ca ai sa te cam imbolnavesti dupa ceva timp... daca vrei sa pui muschi atunci e mai dificil dar nu imposibil. Mai intai trebuie sa ai un program de sport gen alergat afara sau gantere ( daca nu ai poti face su sticle de 0.5 l cu apa sau nisip) si mai cauti pe net exercitii de astea cum ar fi aici: http://www.bodyrock.tv/ iar apoi mai trebuie sa stii ca pentru a pune muschi pe tine trebuie sa mananci, dar nu grasimi sau dulciuri... in general multe proteine vegetale Bafta la ingrasat!
PS: nu manca doar mancare bogata in proteine pentru ca obosesc organismul

| Payuli a răspuns:

Trebuie sa mananci cipsuri si cartofi prajiti. Sper ca te-am ajutat! Funda?

| atssuka a răspuns:

Iti recomand vitaminele tonotil!

| ldhtdhgs explică (pentru atssuka):

Am cumparat vitaminele Tonotil si incepand de astazi voi lua cata o sticluta pe zi. Sper sa aiba efect

| atssuka a răspuns (pentru ldhtdhgs):

La mine au avut efect, doar ca trebuie sa ai rabdare! sper sa aiba efect si la tine happy

| ldhtdhgs explică (pentru atssuka):

Dar ai avut un meniu special sau ai mancat ce mancai de obicei?

| atssuka a răspuns (pentru ldhtdhgs):

Am mancat ce mancam de obicei, doar ca mancam mai mult, vitaminele imi dadeau pofta de mancare happy