| mrsaxobeat13 a întrebat:

(Va rog tratati cu seriozitate intrebarea) In seara aceasta mi-am tuns parul pubian. Totul a decurs bine pana cand am ajuns la parul de pe scrot. Am incercat sa am mare grija stiind ca este o zona mai sensibila. Cu toate acestea am atins pielea pe undeva in zona laterala a testiculului stang cu masina de tuns si scrotul a inceput sa sangereze timp de aproximativ un minut. in acest timp am dat cu un servetel pentru a sterge sangele. Cand sangerarea s-a oprit am spalat cu apa si sapun zona. In momentul de fata la aproximativ o ora de la accident, nu mai curge sange, dar se observa o rana rosie de marimea unui varf de ac. Exista consecinte serioase sau este doar o simpla rana ca in orice alta parte a corpului? A mai patit cineva? VA ROG AJUTOR. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RespiraSiInspira a răspuns:

Du-te de urgenta la doctor! Din gaura aia cat un varf de ac se va forma o gaura neagra care va inghiti planeta.Mai tu nu te-ai taiat niciodata la barbierit? Si de ce folosesti masina de tuns? big grin