| thunder11 a întrebat:

Salut TPU vara asta ma duc la dentist in Romania, am aproximativ 7 carii de rezolvat dintre care 2 din ele sunt foarte grave, tratament de canal si plombe mai pe scurt ideea este ca eu am buget 2500 de lei si intrebarea este daca o sa ma incadrez in buget, fiind si minor poate e mai ieftin zic, voi care ati mers la dentist pentru chestii serioase cam cat ati platit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreea201329cu a răspuns:

Doamne,doamne! Nu ai idee cat s au scumpit lucrurile! Dar 2500 iti ajung, acum depinde si de clinica la care mergi.De obicei una e 150 maxim 200.

| Floricica200000 a răspuns (pentru Andreea201329cu):

Eu am dat 250 de lei pe carie

| Frank51 a răspuns:

Dacă mergi la un cabinet mai modest îți ajung. Dacă alegi un cabinet bun, o carie la rădăcină cu nerv scos duce spre 500 de lei, poate chiar 800.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce ai de făcut la ele. Daca e sa faci tratament de cala și ai nevoie de coroniță 2500 lei te poate ajunge doar o măsea