A avea ochii umflati nu e acelasi lucru cu a avea cearcane. Ar fi bine sa apelezi la un medic pentru consult si investigatii (ochii umflati mai tot timpul pot fi semnul unei insuficiente renale sau cardiace).
www.i-medic.ro
Multumesc pentru raspuns. Probabil ca aveti dreptate..mai ales ca acum cativa ani am descoperit ca am pietre la rinichi. oricum, voi incerca la un medic in cel mai scurt timp. va multumesc mult!
Aparitia cearcanelor, arata ca ceva in functionarea organismului nu este in regula.Cauzele pot fi diferite:varsta inaintata,un program haotic,ereditatea,somn insuficient,oboseala,alergiile,alimentatia inadecvata,saceala,sinuzita,boli endicrine,medicamente vasodilatatoare luate seara,etc.
Asa ca,doar tu poti afla cauza:ori iti revizuiesti ritmul vietii,alimentatia,oriti faci niste analize,sa vezi cum stai si cu anumite minerale,chiar si vitamine,care iti pot afecta odihna.
Ca "remedii", iti poate spune un medic daca ai nevoie de ceva suplimente, iar cele "babesti" te pot ajuta, doar daca ai problema aceasta, dupa o noapte pierduta
Va multumesc pentru raspuns. Unele din cauze le pot elimina de pe lista..cum ar fi :varsta inaintata(am doar 16 ani), alergiile(nu am, sau nu cred ca am), medicamentele(nu iau), dar cred ca aveti drepate. cu siguranta imi voi convinge parintii sa consult un medic. Va multumesc pentru timpul acordat
Deeaandreea9156 întreabă: