| XXXray a întrebat:

Vine vara iar eu nu mai doresc sa port ochelari asa ca as dori sa imi cumpar lentile de contact. Dioptriile mele sunt de -1, 75. Sunt constient ca trebuie un control pentru asta si costa niste banuti, dar pentru 3 luni eu zic ca merita. Eu le doresc pentru ca vreau sa ma apuc de box si vreau sa stiu daca imi iau un pumn in cap se poate intampla ceva gen sa mi se zgarie globul ocular sau ceva de genul? Si daca sunt alte lucruri pe care ar trebui sa le stiu despre purtatul lentilelor va rog sa mi le spuneti. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HOWIAM a răspuns:

OK am fost ca fix ca tine si nu am avut probleme in practicarea boxului folosind lentile de contact.Iti recomand lentile de la Bush & Lomb deoacere le poti purta 1 luna de zile fara sa le dai jos. Funda?

| XXXray explică (pentru HOWIAM):

Am inteles multumesc. Dar te rog sa imi dai si mie un link de unde pot achizitiona aceste lentile sau sa imi zici si mie cat e pretul. Vreau sa cumpar 3 pentru 3 luni sau daca se poate cumpara 1 ca sa tina 3 luni? Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Vladb_KiNder_1997 a răspuns:

In cel mai rau caz ti se poate muta de pe pupila, dar in cazu asta pur si simplu inchizi pleoapa si masezi usor pana simti ca e la locul ei, in rest nimic neobisnuit, dimineata le pui seara le scoti, asta in cazul in care nu ai lentile care pot fi purtate o luna, zi si noapte