anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Tpu...Vineri am baut o sticla de cola si am inceput sa am dureri sub coasta in dreapta si intepaturi nu rele dar putin se simte...astazi este luni duminica am baut si o sticla de apa minerala :-s credeti ca e de la acid sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai de mancat ai mancat ai spus doar ce ai baut in 2-3 zile

| untu a răspuns:

Auzi sa renuntati la Coca-cola si la apa minerala! Tineti un regim dietetic! Mergeti la doctor sa va consultati si sa faceti un lamparoscopie la stomac si sa va prescrie medicamendele si dietele pentru regim alimentar strict!

| Generalul a răspuns:

Daca nu ai baut in fiecare zi, o singura sticla nu iti poate face rau. Daca totusi bei mereu cola sau apa minerala corpul iti poate transmite primele semne ca ar trebui sa o lasi mai moale cu baturile acidulate.

| DeepTrance a răspuns:

Cola merge bine cu apa minerala, o mana se spala pe cealalta, iar amandoa organismul!

| taximetristul a răspuns:

E posibil.eu am avut stomacul perforat de la prea multa cola si pepsi.du-te la doctor.

| tavi97 a răspuns:

Da sa stii din partea mea e posibil sa ai probleme pe viitor mai grave sfatul meu e sa te duci la un doctor crede-ma o sa fie rau daca nu te duci am patit-o

| OnDuty a răspuns:

Este din cauza ficatului si iti zice sa o iei mai moale, pentru ca poate ai exagerat cu ceva, dar nu te nici speria vezi ca poate iti trece in 3-4 zile si nu e nimica pentru ca nu mori de la o sticla de coca cola si poti sa o bei si cu ce vrei tu.Parerea mea este sa nu te ambalezi asa si nu trebuie gata sa mananci numai verdeturi si sa bei numa apa de izvor, doar ai un pic mai mare grija.