| costynel2000 a întrebat:

Salut TPU... vineri la ora 12:00 m-am pus frumos sa mananc ceva si deodata, mai jos putin de ceafa in partea dreapta am simtit o mica durere iar in maxmin 2 minute nu am mai putut sa imi misc gatul, capul in nici o parte nici sus nici jos, stanga, dreapta, deloc. Si acum ma tot doare acel muschi si nu imi pot misca capul asa cum ar trebui. Stiti cumva cum pot scapa de acea durere si sa imi pot misca din nou capul normal? Ceva pastile, creme sau dusuri cu apa calda sau rece? Orice sfat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ioana06i a răspuns:

Bună! Dacă încă te mai supără durerea de mușchi, ar fi în regulă să mergi la medic. Poate vei primi ceva tratament pe bază de cremă pentru durere.
Multă sănătate!

| Flavyuseduard a răspuns:

Am pățit și eu asta n am putut sa misc capul și altă dată și la spate (cauza ce ma făcut sa pic pe jos și sa nu ma pot mișca ) n ai ce face, maxim te pui pe pat dacă poți și masezi ușor cu crema sau și simplu și stai asa ceva timp, dacă mai apare des mergi la doctor

| Violleta2022 a răspuns:

Crema cu Voltaren pe ceafa si pastile voltaren pe gura.
Se mai poate pune si punga cu sare calda pe zona inflamata si dureroasa.
sanatate multa!

| alina2k18 a răspuns:

Eu am patit asa ->> spondiloza cervicala.
Du-te la medic sa iti zica ce trebuie sa faci mai departe.
In rest Nurofen daca te doare tare si o crema gen Voltaren pe zona afectata de2x zi.

| Freya1 a răspuns:

Poti sa dai cu voltaren sau sindolor.Probabil ai stat intr-o postura mai greșită sau sa mișcat ceva de la locul lui.Mie îmi apărea ani de zile asta dimineața.
Dar dacă în caz ca nu trece, sau durerea e insuportabila, mergi la medic.