| Roxana_8804 a întrebat:

:*vream sa va intreb ceva:pentru craciun i-am zis mamei sa-mi ia un ab rocket dar dupa aia m-am razgandit si i-am zis sa-mi ia un cardio twister si ea a fost de acord, dar acum eu nu mai reussec sa ma decid intre cele doua si as vrea sa ma ajutati...problema e ca am cateva kile in plus si as vrea sa le dau jos, dar ce ma deranjeaza cel mai tare e burta, mai exact soldurile, sunt extrem de largi si nu ma simt deloc bine in pielea mea, am foarte multe complexe legate de aspectul meu fizic si de sata vrea sa slabesc.acum va rog din suflet care e mai bun ab rocket-u sau cardio twister, chiar daca problema mea principala e burta as vrea sa dau jos si de pe picioare, de pe fese, as vrea sa-mi modelez tot corpu.deci care credeti ca ii bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| PandaCrusher a răspuns:

Cardio twister thinking

| sy46 a răspuns:

Nici unul.mai bine ti-ai cumpara o bicicleta eliptica; in acest mod iti vei modela intregul corp. nu mai crede in miracolele ce le prezinta la teleshopping, arunci banii degeaba.

| Lalysuka a răspuns:

Nu stiu care e mai bun, eu ti-as recomanda Relax&Tone eu il am si sunt multumita plus ca e doar 200 ron. Eu ti-am propus, tu decizi.

| deeeeeebora a răspuns:

Eu am ab rocket si ii de nimic deci nu- ti cheltui banii degeaba.ar fi mai bine sa te uiti pe net la niste exercitii si sa le faci dupa tu.succes

| AlexTao a răspuns:

Fa sport (de 3 ori pe saptamana - mai mult nu inseamna mai bine) si nu mai manca dulciuri. Nu e logic? Raspunsul nu este in solutii "minune" facute sa iti ia banii. Desigur... trebuie vointa. Asta nu se poate cumpara de Craciun.