| Lawerence a întrebat:

TPU
Vreau cât mai multă seriozitate
Fac aproape jumătate de an de când am aceasta problema și cam îmi fac griji. Din luna Ianuarie eu noapte de noapte ma trezesc de câteva ori (1-2-3 maxim ) și adorm între orele 10-11 jumate (rar sa ma apuce 00+)
Toate ca toate de adormit adorm dar e faza cu trezitul, cum v am mai spus ma trezesc noaptea
O sa am probleme de sănătate? Dacă continui mereu așa? Pot muri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Din ce cauza te trezesti la ora aia din noapte? Si ce faci dupa ce te trezesti?

| Nătărău a răspuns:

Nu e problemă. De fapt ciclul normal de odihnă e mult mai des decât ni se spune că ar fi. Cînd îți vine să te odihnești te odihnești, cînd ți-e foame mănînci. Nu trebuie să te iei după programul altora. Urmează-ți în totalitate mersul tău.

| laurentiutirei a răspuns:

Te culci prea devreme si de acea te trezesti la 1-2-3 Culcate mai tatziu la 11-12

| nooneishereboo a răspuns:

Se spune că atunci când te trezești din senin din somn, cineva te priveștelaughing). Cum să fiu serioasă cu tine când numele tău de utilizator este "sunt neserios"?!