| sebygordan a întrebat:

vreau niste raspunsuri clare care sa ma ajute.Am 17 ani si 60kg spuneti-mi cum sa fac sa pun pe mine foarte rapid, mananc mult dar tot asa sunt, spuneti-mi ce suplimente ar trebui sa iau, am inceput sala de o zi.Va rog mult spuneti-mi ce sa iau sa fiu si eu cat de cat facut..Multumesc.Sfaturile dumneavostra imi sunt de mare folos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PwNZ a răspuns:

Urmeaza asta, e foarte simplu.
Mergi la sala, mananca la fiecare masa cel putin 2000 proteine si vei fi si facut si mai plinut

4 răspunsuri:
| Gen_Larisa_1999 a răspuns:

Buna happy! iti recomand sa ai trei mese principale si doua gustari. La mesele principale sa nu-ti lipseasca alimente bogate in carbohidrati: paine integrala, cereale (pentru dimineata), orez brun, paste, cartofi (pentru pranz si seara). De asemenea, nu trebuie sa consi alimente low-fat, dar cele pe care le consumii sa respecte o proportie mai mare de grasimi nesaturate (din peste, ulei, seminte, nuci, migdale crude, avocado) decat saturate (carne, telemea, cascaval, oua, unt).

La gustari, iti recomand deserturi cu fructe (banane, struguri) sau tarte de fructe, biscuti integrali si una din gustari sa fie cu nuci, caju, migdale crude si fructe uscate. Intre mese, puteti consuma apa, ceai, cafea, fresh-uri; e bine sa eviti sucurile din cauza aportului ridicat de zahar.

Desigur, alimentatia bogata in grasimi trans (grasimi nesanatoase), chiar daca are mai multe calorii, nu se recomanda (gen fast-food, patiserie, prajeli).

sper ca te-am ajutat happy

| V1p3rViruSsatuL a răspuns:

La 17 ani 60kg....Pai mananca dimineata juma de paine si seara inainte de culcare tot juma de paine(fol la sandwich ma refer)
si intr-o luna pui ceva

| pietrean a răspuns:

Nu prea inteleg ceva:ai 17 ani si 60 kg! Presupun ca ai inaltimea peste 1, 65m. SI VREI SA TE INGRASI? Deja mie mi se pare, ca esti cam plinuta.Si iti spune o femeie de 60 ani, care are 1, 64m si 55 kg! Am inteles bine, ca vrei sa te ingrasi?

| pietrean a răspuns:

Imi cer scuze:am gresit adresandu-ma la feminin.