Faci o greseala imensa daca iei pastile fara acordul medicului.
Metabolismul este stric legat de sistemul hormonal al corpului. Daca iai pastile la intamplare sau fara sa fie nevoie, corpul va reactiona prin supresia secretiei altor hormoni, deci alterarea altor functii ale corpului, astfel, dereglandu-ti sistemul hormonal. Crede-ma, nu vrei sa te joci cu sistemul asta.
Ceva faci gresit.
Nu ai cum sa nu slabesti, indiferent ce dieta tii.
Abdomenele iti lucreaza muschii abdominali. nu topesc stratu de grasime subcutanata, ca aia viscerala si eventual daca ai si pe organe E altceva
Ce meniu ai intr-o zi cu toate gustarile indiferent ca e vorba de 10 alune?
6 km pe zi de mers pe bicicletă este insuficient. Doar 42 km/săptămână, când eu săptămâna care a trecut am mers 250 km pe bicicletă în 7 zile. Anul trecut am făcut și ture de peste 150 km. M-am îngrășat și eu în perioada carantinei, și eu vreau să slăbesc. Am vreo 87 kg, 29 ani. Dar bagă mai mult pe bicicletă.
Salut
1. E o greseala sa iei pastile pentru asa ceva pentru ca iti poti strica organismul de tot.
2. Probabil nu slabesti pentru ca nu stii sa ti o dieta in adevaratul sens al cuvantului. O dieta inseamna sa scazi numarul de calorii pe care il consuma corpul tau pe zi, adica sa intrii in deficit caloric. Daca tu mananci de exemplu de 3000 calorii pe zi, scazi la 2000 si vei slabi orice ai face, chiar daca stai pe loc. Cu niste exercitii fizice si sport cum spui tu, vei slabi usor si intr o luna se va vedea diferenta. Ai facut ceva gresit sau nu ai respectat totul corect, e imposibil sa nu slabesti daca ai facut tot ce ai zis, daca le ai facut corect, sigur.
See you
Astm-ul asta cred ca este vinovat. Medicamentele pe care le iei ar putea sa iti afecteze metabolismul sau atunci cand faci exercitii iti este frica sa nu ramai fara aer. Citeste aici, sper ca stii engleza: https://www.webmd.com/......-or-weight
Daca CREZI ca poti, mai incearca niste exercitii cardio, exercitii care te ajuta sa slabesti. Continua sa alergi, sa faci sarituri de alea care bati din palme( li se spune "jumping jacks" pe englezeste) si il mai intrebi si pe domnul Google.
Mai multe informatii despre cardio pe care Google translate ar putea sa ti le traduca cat de cat : https://www.verywellfit.com/......io-1229553
Chimicalele care se afla in pastile sunt, de cele mai multe ori, nocive organismului omenesc. Unele creeaza efecte adverse. Nu recomand.
Ai pe dracu metabolismul lent, mananci tot atatea kcal cat arzi, de aia nu slabesti, nu cont ca alergi si faci bicla, mananci atata cat arzi cu totul.
Altfel nu exista, nu schimbi tu fizica acum! Nu exista perpetuum mobile.
Adica ce facem aici, mananci putin, faci lucru mecanic si de fapt nu se consuma energia necesara acelui lucru mecanic?
Nu ai tinut dieta, ai furat din cascaval ori voit, ori fara sa-ti dai seama.
Deja cand alergi, bicla si altele ai crescut metabolismul, dar trebuie sa mananci sub ce arzi, altfel nu slabesti!
Daca stand aveai metabolism de 2300-2400 kcal trebuie sa mananci 1300 ca sa dai 4 kile lunar jos.
Daca arzi 3000 cu sport, trebuie sa mananci maxim 2000 ca sa ai cele 4 kile jos date, daca bagi tot 1300 ari mai mult, dai un 7 kile jos lunar.
Daca mananci 3000, ramai cum esti. Daca mananci 3500, te vei ingrasa cu sport cu tot.
Tu ai si rezistenta la insulina cat casa de la cele 23 kile in plus, verifica-ti si glicemia, sa nu fie sus si aia.
De cand faci chipurile dieta si sport?
Ai o greutate mare esti obez gradul 1, deci trebuie sa slabesti, ce am invatat eu personal din slabit? 80% conteaza dieta,poti face sport cat vrei tu daca nu esti pe minus nu slabesti,scrie jos absolut tot ce manci,calculeaza calorile atent,vezi ce rata metaboloca ai,renunta la dulciuri,sucuri, fast food, cel mai important aspect este sa consumam cantitati mari de hrana cu putine calori, de exemplu legumelr, fructele
Am fost mi-a dat ceva regim handicapat si ma pune sa mananc care bleah