| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Vreau sa iau niste pastile de memorie pentru examen .....credeti ca ma pot ajuta? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai peste 16 ani si intelegi ca pastilele de memorie te fac sa inveti mai multe ore fara sa simti oboseala, nu te fac sa inveti cu viteza supersonica

| neutrino a răspuns:

La varsta ta nu sunt recomandate.

| giony54 a răspuns:

Da te ajuta daca nu au efecte secundare si sunt naturale, iti recomand Energy&Memory doua pastile/zi dimineata si lepoti comanda aici www.mypurnutrition.com/produse/.

| zaratu a răspuns:

Lecitina,dar inainte sa cumperi intrebi farmacista

| sarah15 a răspuns:

Buna! Incearca sa iei niste vitamine cu calciu, magneziu si zinc, ajuta la memorie.

| Turquoiise a răspuns:

Heii :3

O prietenă de a mea ştiu că a luat MemoPlus. Sunt eficiente, dar nu trebuie luate pe o perioadă lungă de timp, pentru că te vei obişnui cu ele şi nu vei putea să mai reţi nimic fără ele. Ia înainte să începi să înveţi.

Succes.

| gr83dut a răspuns:

Exista mai multe substante sare ajuta creierul sa functioneze mai bine ca sa zic asa iar una dintre ele si cea mai importanta este Lecitina care se gaseste in compozitia unor comprimate.Un raspuns mai elaborat vei gasi aici http://adevarul.ro/......index.html

| voden a răspuns:

La varsta ta stiu ca si eu luam Memo Plus sau ceva de genul si stiu ca ma ajutau cat de cat. Daca se mai gasesc poti sa iei cate 1 pe zi, asa imi recomandase si farmacista, nu au cum sa-ti dauneze.