| Annonim20 a întrebat:

Vreau sa imi fac operatie pentru deviatie de sept si as vrea sa stiu ce nu as avea voie sa fac dupa operate si ce perioada.De exemplu daca as avea voie sa stau prea mult la soare, Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Mi-a spus sa evit orice activitate care ar creste ritmul cardiac. Statul la soare facea si el parte din lista. Toate restrictiile au fost pentru o saptamana. Mi-a lasat inauntru un fel de tampoane, aratam ca un boxer bine batut. Dupa o saptamana am fost la control, mi-a scos acele tampoane si asta a fost tot.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Citeste aici:
http://www.clicksanatate.ro/......_2630.html
Eu am facut aceasta operatie si nu am avut chef sa fac nimic timp de o saptamana. A fost foarte dureros si scarbos, iesea o mizerie enorma de acolo si nu aveam voie sa stranut sau sa imi suflu nasul si aveam o senzatie generala de boala. Dupa o saptamana am fost ca nou, aveam voie orice, iar operatia m-a ajutat la imbunatatirea respiratiei.

| Annonim20 explică (pentru SkyPilot):

Medicul nu ti-a zis nimic in legatura cu statul prea mult la soare? Am inteles ca nu ai voie un timp sa stai mult la soare.

| SkyPilot a răspuns (pentru Annonim20):

Mi-a spus sa evit orice activitate care ar creste ritmul cardiac. Statul la soare facea si el parte din lista. Toate restrictiile au fost pentru o saptamana. Mi-a lasat inauntru un fel de tampoane, aratam ca un boxer bine batut. Dupa o saptamana am fost la control, mi-a scos acele tampoane si asta a fost tot.

| EmanuelKant a răspuns:

O sa-ti spuna medicul.