Pai, am si eu o vecina care are 13 ani si 34 de kilograme la 1, 50. Toti suntem diferiti, dar daca colega ta este mai inalta poate ca e normal sa fie mai plinuta, insa totusi chiar a depasit. Tu, de alt fel la 12 ani - 30 de kilograme, se poate depista anemia, care poate stii e ceva care se instaleaza in corp. Asta inseamna ca mananci, dar nu asimilezi (nu pui pe tine). Nu este nimic alarmant. Dar ca sa te mai ingrasi si tu putin, incearca sa mananci putin si des. Fructele si legumele, laptele si somnul te vor ajuta sa cresti sanatos. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos. Te pup!
Doamne fereste!:O cum sa ai 30 de kilograme la 12 ani? daca ai avea atat de putin ai fi numai piele si os. si nu, nu e normal sa ai nici 60 de kile la 12 ani, daca are atat inseamna ca e obeza.
Depinde si de inaltime. eu stiu ca sora mea are greutatea optima pentru inaltimea ei (1.80 m) iar greutatea este de 69kg... daca prietena ta este destul de inalta probabil e normal...
Depinde si ce inaltime ai; de obicei trebuie sa ai un nr.cu 10-20 de kg mai mic decat nr de cm( ex. daca ai 1, 60m trebuie sa ai 40-50, maxim 60 kg)
Nu e prea normal colega ta ar putea avea glanda de ingrasare dar poate e si inalta eu am un metru 55 am 12 ani si 56 kg
La 12 ani? ei bine eu am 12 ani si am un 1.58 este adevarat am 50 de kg si totusi macar 40, 45 insa 60? doamne feri insa cum spuneau fetele de mai in jos depinde de inaltime si 30 de kg? nu este bine macar 43 sa spun.
Daca are inlatimea de aproximativ 1.70 e oke.
depinde de fiecare. eu am 13 ani, 1.78[sunt cam inalta ] si 58 de kg.
LavyBieber întreabă:
Mario1996 întreabă: