Este bine să fim preocupați de sănătatea noastră și să nu neglijăm în a ne rezolva problemele; dar niciodată nu trebuie să cădem în extrema de a nu mai dormi noaptea.
Când un medic nu rezolvă problema, atunci mergem la altul.
Acum multi ani în urmă mi-a intrat o pietricică în ochi;
și medicul, după ce s-a uitat cu ochiul liber a zis că nu am nimic, chiar dacă eu simțeam că ceva este acolo. Numai după ce am insistat s-a folosit de un aparat și a rezolvat problema dându-mi dreptate.
Mulți oameni spun că sunt meseriași, dar ei nici de salahori nu sunt buni. Așa sunt și mulți medici.
Înainte de a merge fizic la un medic, studiază bine anatomia unui testicul -pe internet, pe site-uri de specialitate (românești și străine). Așa te asiguri că este o problemă, dar și ce fel de problemă este. Sunt forumuri de medici unde poți spune problema ta; acolo poți să afli detalii și informații care nici prin cap nu ți-ar trece, și unde poți să reții informația mai bine.
De asemenea controlul fizic nu l-aș face la orice spital sau medic. M-aș interesa ce spital are cei mai buni medici urologi.
Sănătate!
Salut! nu cred ca trebuie sa iti faci prea multe griji. este foarte posibil ca acel nodul sa fie doar un lipom, adica un punct de grasime. cel mai indicat ar fi sa nu astepti pana la 18 ani ca sa mergi la dr, poti lua trimitere de la medicul de familie si sa cauti un urolog, altul fata de cel la care ai fost. si da, este indicat sa bei apa multa, ca sa iti functioneze rinichii corect. un control amanuntit si un medic bun te vor lamuri. acei hemoroizi nu au legatura cu testiculele, dar si aia trebuie sa ii protejezi, sa nu se inflameze ca atunci vor durea tare. sanatate!
Eu cred ca nu ai creier, prietene.
Frate, ai probleme? Cum poti sa spui asa ceva? Stii macar ce inseamna cancer? Nu cred ca ti'ai dori sa stii.
Sper ca pe viitor cand ai o problema, asa s iti raspunda si tie oamenii din jur, sa vezi ce inseamna pe pielea ta. Doamne fereste!
Bianca292006 întreabă: