| FaaMan a întrebat:

vreau sa ma duc si eu la strand si am cosuri pe spate. adolescenta... se poate lua vreo boala...?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| queen19222 a răspuns:

Cosurile de pe spate iti vor trece daca te expui la soare, dar sa ai grija sa nu te arda prea tare.
asa este in adolescenta. cosurile se fac datorita hormonilor si a sebumului din corp (lipsa lichidelor) big grin

| FaaMan explică (pentru queen19222):

Multumesc!

| FaaMan explică (pentru queen19222):

Mersi pentru ca ai si detaliat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru FaaMan):

Nu primesc fundita?

7 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Nu este o boala! ESTE adolescenta! O expunerecat mai controlata(sa nu te arzi/prajesti)dimineata(pana la 12) si dupa ora14:30 cate 1-2ore o sa usuce acele cosuri si vor cadea dela sine la dus.Foloseste o crema pentru protectie pentru UV ca anul asta e un pic mai altfel in privinta emisiilor de UV dela soare.Majoritatea tinerilor/adolescentilor au o problema cu cosurile indiferent unde apar. Poti consulta si un medic dermatolog pentru linistea ta suleteasca dar nu cred ca merita efortul decat pentru ce crema poti folosi(poti avea unele alergii la anumite produse farmaceutice/cosmetice)daca crezi necezar.O vacanta cat mai placutathumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cosurile nu sunt o boala, se fac datorita hormonilor din aceasta perioada, adolescenta.
Poti incerca tinctura de propolis pentru ele, aplici pe fiecare cos.
Te pup!

| Bosutarionelconstantin a răspuns:

Nici antrun caz

| Metaxa24 a răspuns:

Nu