| Ghibanu_Alexandru_1998 a întrebat:

vreau sa-mi recomandati si mie daca se poate o crema pentru cosuri mersi dau fundawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlePanda a răspuns:

Zineryt este chiar foarte bun. Daca nu il gasesti, eu folosesc o crema cu ulei de salvie si sulf de la Cosmetic Plant si e chiar foarte buna!

7 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Crema cu extract de melc de la Herbagen

| Azµre a răspuns:

Ai putea încerca ceva pe bază de propolis și chiar tinctură de propolis care regenerează țesutul.

| Oana92 a răspuns:

Mergi la dermatolog si o sa-ti faca o crema special pentru tine. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| KittyKa a răspuns:

Pai eu rar am cosuri, dar cand am folosesc aproape orice crema laughing Sunt norocoasa, am ten frumos big grin Cremele sunt nivea, galbenele... Chestii simple happy

| Realityxoxoxo a răspuns:

Eritroacnol! are un miros mai neplacut dar chiar merge! funditabatting eyelashes?

| MariusMariusica a răspuns:

Zinerytul este o solutie aproape miraculoasa. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere!winking pls funda te rog