Pt ca pui iarba pura. Probabil țigările din comerț nu au tutun pur, sunt amestecate și cu alte chestii pentru un gust mai bun.
Bineinteles ca ai cum sa te lasi de fumat, trebuind doar VOINTA!
Daca pui in balanta toxicitatea care o inghiti zilnic, mirosul urat la guritei, bani multi aruncati pe o boala de plamani care duce la cancer din cauza fumatului, atunci ai enorm de multe motive sa renunti la fumat!
La "aproape 40 de ani" te temi că părinții îți dau cu ardei iute pe țigări? Nu ar fi timpul ca tu și țigările tale să nu mai locuiți cu părinții?
Vorbeam despre obrazicie care dupa cum se vede nu tine cont de varsta.
Ca sa-ti dau un raspuns pe acelasi ton mai bine o sa-ti dau un citat (dar sa nu mi-o iei in nume de rau, e de-al lui Caragiale) "Ce treaba ai tu, uratule?"
Este un citat perfect, având în vedere că replica îi aparține domnului Goe, iar tu te comporți exact ca un copilaș de vârsta personajului.
Discutia pe care vrei sa o porti cu mine e offtopic din start. Nu ti-am dat report ca sa nu mi-o iei in nume de rau, am mai facut si o gluma.
Nu avem ce discuta offtopic si in general, te rog sa nu ma mai deranjezi si sa nu mai faci spam pe intrebarea mea.
Nu ma intereseaza orice ai zice.
Eu de la 19 până la 22 de ani am fumat țigări normale, apoi am trecut la cele rulate până acum la 35 ani. (m-am lăsat de 3 luni) Ce pot să-ți spun din vasta mea experiență este ca nu am mai auzit de tutun "picant". Am încercat o singura data tutun la kg și nu am știut sa-l depozitez si fiind mucegăit, avea un gust ciudat, dar nu iute. Pe de altă parte, cred ca dacă ti-ar fi pus cineva ceva pe filtre sau în tutun, s-ar observa :miros, aspect diferit, vreo pulbere suspectă în tutun, ceva. Ai încercat sa schimbi filtrele sau tutunul, sa vezi de unde vine iuteala?
Daca stau si ma gandesc mai bine, nu e un gust "picant" ca ardeiul iute ci mai degraba ca piperul. Am mai auzit de la alti fumatori spunand ca "sunt tigarile trase" sau ca "pisca la limba".
Stiu ca am pus intrebarea la sanatate fiindca nu exista rubrica pentru astfel de "hobby", doar nu era sa scriu la rubrica de sport
Totusi daca esti fumator nu inseamna neaparat ca esti bolnav de "ceva". Cat despre cancer, ori ai ori nu ai. Nu exista sa ai o boala intermediara de plamani care sa duca la cancer.
Cat despre lasat de fumat asta e alegerea fiecaruia. Eu intreb in ideea ca daca tot fumez macar sa fie tigarile ok si sa nu ma coste mult.
Conteaza mult ca tutunul sa fie tratat cum trebuie dar conteaza si filtrele sa fie cat mai bune. Inainte sa imi fac tigari fumam Kent 1. Nu stiu daca se mai fabrica. Aveau cea mai slaba concentratie de nicotina si oricat de multe as fi fumat nu ma deranjau ca miros si nici ca gust. Totusi nu imi dadeau dependenta daca stateam mai mult fara sa fumez.
Unii comercianti pun in el anumite arome dar cateodata pun prea mult.
Eu caut o metoda sa le fac asemanatoare Kent 1 (Kent White).
Andrey1414 întreabă: