Nu neaparat,desi e mai inchisa la culoare decat cea alba, de obicei e paine toast, scrie pe ambalaj paine integrala, eu cumpar de la mega paine integrala tost facuta de ei, e semnul lor pe ambalaj
Conform standardelor americane de la Stanford Childrens Health, tu esti overweight (adica: supraponderal, grasut).
Am introdus datele tale persoanale si uite calculul tau (intai am facut transfromarile):
151cm = 4.95 feet
48kg = 105.8 lbs
Baiat, varsta =12 ani
https://www.stanfordchildrens.org/......ic/default
Tu ai acum:
BMI - 22.9 (overweight, adica supraponeral, grasut).
BMI - recomandat: intre 15 si 21
Ti-as recomanda un BMI de 19 - care inseamna in cazul tau, maxim 40kg fiind in limta normala de greutate perfecta pentru tine.
La 12 ani, 151 cm și 48 de kg ești perfect normal(ă), sfatul meu este să lași natura să-și urmeze cursul, la vârsta asta vei mai crește în înălțime, dar dacă vrei neaparat să slăbești atunci consumă alimente mai puține decât valoarea efortului fizic depus.
Nu stiu care este efortul meu zilnic depus.
Salut,
ca sa simplificam treaba, renunta la dulciu, sucuri, si carbohidrati(paine, paste orez etc) mananca cata carne vrei tu. poti manca pana la 5 felii de paine integrala/zi, works for me
Integrala insemnand neagra?
Nu neaparat,desi e mai inchisa la culoare decat cea alba, de obicei e paine toast, scrie pe ambalaj paine integrala, eu cumpar de la mega paine integrala tost facuta de ei, e semnul lor pe ambalaj
dobrin1019 întreabă: