| TheWildRose a întrebat:

vreau sa slabesc si prin asta cred ca am spus tot acum stiu ca majoritatea raspunsurilor vor fi: mult sport sa mananci sanatos etc. dar vreau sa fac ceva diferit...mie nici nu imi place sportul dar fac miscare dimineata cu bicicleta si fac si exercitii mananc de 3 ori pe zi am 57 kg inaltime 1.55 vreau sa dau cel putin 2-3 kg jos ceva sfaturi cum sa slabesc rapid? ceva ce ati incercat si v-a multumit va spun ca nu vreau sa tin nici o dieta!:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SaraJ a răspuns:

O slabire rapida nu este nici sanatoasa, nici durabila. cliseul "mult sport si sa mananci sanatos" nu-i degeaba. in plsu, la asta se adauga o rutina. de ex o ora dimineaza ta sport, 3 mese regulate cu fructe, legume, lichide (preferabil apa). asta este de ajuns. bafta

| HereComesTheBoom a răspuns:

In orice caz se poate slabi prin doua metode: 1)Nu mananci.
2)Faci sport, eliminand ce ai mancat.
Dupa mine, cel mai simplu mod de a slabi este sa vrei. Daca vrei o sa poti slabi. Sfatul pe care ti-l dau avand in vedere ca esti lenes/lenesa este sa nu mananci. Corpul o sa aiba nevoie de hrana si o sa consume din depozitele pe care le-a facut(grasime). Dupa mine la 1.55 inaltime si 57 kg nu ar fi nevoie de slabit dar cum vrei tu. E corpul tau, daca nu va putea scadea sub greutatea actuala o sa simti asta.

| aelina a răspuns:

Acum sunt diferite ciaiuri si pastile pentru slabit rapid o cunoscuta de-a mea a incercat "turboslim" si ia ajutat incearca si tu daca vrei

| Cosmin86 a răspuns:

Scade caloriile din alimentatie, e singura metoda sa slabesti cum vrei tu. Doar ca fara sport, nici nu o sa ai forme, adica sa arati bine.