Iti sugerez sa nu faci aceasta operatie. Suntem destul de multi, noi, cei care purtam ochelari, si nu te dezavantajeaza cu nimic. Problema este in felul urmator:
1. operatia implica si un grad de risc (pe care eu unul nu vreau sa mi-l asum), ca o sa inrautateasca lucrurile. de exemplu, daca da gres si orbesti permanent la un ochi?
2. in 4-5 ani (maxim) miopia o sa revina, poate chiar mai rau; sunt multe cazuri care confirma asta
Si ca sa-ti raspund la intrebare: nu simti nimic, poti sa pleci acasa imediat dupa sau a doua zi. O sa ai o iritatie (ochii umflati) timp de cateva ore, pana cand se linistesc lucrurile. Cand totul merge bine, poti sa te intorci la lucru si a doua zi.
Salut! Pentru operatie trebuie sa ai o perioada inainte de stagnare a dioptriilor (2 ani) si neaparat peste 20/22 ani. In orice caz, atunci cand mergi la oftalmolog intreaba de aceste conditii si vei primi raspunsul asteptat! La restul intrebarilor vad ca ai primit deja raspuns! Succes!
Stai liniștit, nu te poți opera doar pentru o miopie. Și eu am, port ochelari. Doar mănâncă sănătos. Până în vârsta de 17 ani poți repara treaba asta!
Te poti opera pentru miopie
Nu are nicio legatura cu mancare sanatoasa
Si miopia nu prea se repara decat cu operatie...
User252426 întreabă: