| Sp3ciaL0pS a întrebat:

vreau sa stiu cum pot scapa de matreata am dea matreata in cap zici ca ma nins in cap deci puteti sa-mi recomandati ceva va rog urgent ceva de la farmacie ceva nu stiu si sa fie bun dau funda care ma ajuta cu adevarat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ÐiÐi a răspuns:

Foloseste un sampon gen naturist sau incearca un sampon de la herboshopy smug e bun pe mine m-a scapat smug si numai folosi gel sau sampoane ieftina sa iti strici parul si scalpul gel numai la ocazii din astea 'sexy' laughing

| reeebook a răspuns:

Si eu am avut si am scapat cu sampon CLEAR e chiar foarte bun (cel albastru mentolat) bafta

| EmanuelaRitisan a răspuns:

Sau un remediu mai "batarnesc". otetubig grin te poti face inainte sa te speli pe cap cu ceva minute inaintebig grin si dupa cateva spalari asa scapi de matreata

| Only4Answers a răspuns:

Incearca KETO-TIS cauta neaparat costa vreo 6.50 lei in GALATI la farmacii ( pe mine m-a ajutat foarte mult, cauta si nu o sa regreti)