anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa stiu cum trebuie sa miroase saliva, am vrut sa vad daca imi miroase gura si am lins incheietura si miroase putin neplacut, dupa ce se usuca nu mai miroase chiar asa de tare.E normal sau nu? Cum ar trebui sa miroase saliva in general? Ma spal de 2-3 ori pe dinti si n-am probleme cu dantura, cu stomacul, cu absolut nimi, c si totusi imi miroase saliva. Dau funda! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca ai bacterii rele in stomac, sau gurita!
Consuma probiotice care iti imbunatatteste flora microbiana din stomac si ajuta la imbunatatirea respiratiei: kefirul este cel ami complex si cel mai sanatos dintre probioticele naturale. Cel putin o ceasca dimineata pe stomacul gol si seara, inainte de culcare.

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

A menta!

| LiveTheMoments a răspuns:

Saliva are acest miros dar e normalnde faptvea nu miroase ci pielea in contact cu ea
Încearcă asta pe o foaie de hârtie... Nu-i la fel
Oqre primesc funda?