| bvkeny a întrebat:

Vreau sa stiu daca cerealele (Lion, nesquik etc) sunt bune pentru mic dejun in timpul in care vreau sa slabesc.De asemenea, as dori sa-mi recomandati un mic dejun sanatos si o cina.
Inafara de oua(sunt alergic) si de legume.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Prostiile alea cu zahar si alte minuni, nu. Daca vrei cereale la micul dejun, ia fulgi integrali si iaurt, atit. La cina... dunno. Un gratarel sau ceva vegetarian, gen piure de cartofi simplu si o salata de rosii.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Mai bine cumperi amestecuri din fulgi de porumb, de grau cu fructe deshidratate si seminte. Sunt si mai ieftine si mai sanatoase. Eu cumpar de la SanoVita.

| DrGoogle a răspuns:

Nu am cum sa slabesti cu porcariile alea pline de zahar, daca vrei un mic dejun sanatos preparati singur un exemplu ar fi:
Iaurt grecesc + fulgi de ovaz(50g) + fructe congelate (sau banana,sau orice fruct iti place),mai poti sa adaugi cateva seminte (gasesti la naturiste mix de seminte)
Iar pentru cina isi recomand ceva usor de obicei peste(ton,macrou afumat,somon afumat), dar nu il poti manca singur ai nevoie si de legume(brocoli, spanac, orice fara amidon seara), pentru ca legumele au fibre iar tu ai nevoie si de fibre pentru a slabi.
Spor!

| bvkeny explică (pentru DrGoogle):

Pot manca ton in fiecare seara? Dinala Rio mare de 104g

| DrGoogle a răspuns (pentru bvkeny):

Alterneaza pestele, pentru ca tonul are mult mercur. cam 100-150 g

Cum adica sa-l alternez?

Adica intr-o seara mananci ton, in alta seara manancai macrou afumat in alta seara, somon afumat si tot asa...

Si are ceva daca mananc in fiecare seara ton?

Nu prea e indicat ca are mult mercur ti-am mai zis, dar daca iti convine mai mult mananca.

Pai ce as mai putea manca seara in afara de peste?

Piept de pui la gratar, branza cottage sau iaurt grecesc.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
dimineata cereale fitness sau musli cu lapte si un mar
la cina ai putea manca piept de pui cu legume