anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa stiu de ce atunci cand ma masturbez imi curge un lichid incolor din vagin mentionez ca mi-am masat doar clitoristul si nu mi-a curs niciodata sange.mai sunt virgina spuneti-mi-am fost la gineco deoarece am si niste mancarimi groaznice si am facut examen recoltare si a iesit ceva la medicamente da tot nu mi-a trecut mancarimile si lichidiu. vreau sa stiu daca mai sunt virgina deoarece nu ma mai masturbez cam de jumate de an vreau sa scap de acesta obisnuinta.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti virgina pana ai contact sexual cu un partener. Lichidul incolor este lichidul lubrifiant vaginal care se secreta abundent in momentul orgasmului. Este normal. Insa ai o infectie genitala data fie de excesul de antibiotice fie de nerespectarea masurilor minime de igiena (chiloti curati, spalati zilnic, calcati, etc, spalarea atenta a mainilor inainte si dupa masturbare, inainte si dupa folosirea toaletei, schimbarea absorbantelor la maxim 6 ore, spalarea organelor genitale dimineata, seara si dupa scaun, etc). Dupa tratament erai obligata sa te intorci la ginecolog pentru verificarea rezultatelor si continuarea tratamentului la nevoie. O infectie genitala rareori trece dupa o singura cura de tratament, este nevoie de consulturi repetate si cure de tratament multiple

4 răspunsuri:
| smaranditza a răspuns:

Urat obicei! si nefolositor, as zice!
sigur ca esti virgina(vad ca stii anatomie cu caru'!); pentru mai multe amanunte, iti dau urmatorul link :http://www.seximus.ro/intrebari_sex/virgin_5.php.mai vorbim!

| Bibuu09 a răspuns:

Asa am patit si eu imi curgea un lichid galben sau ceva de genu si medicu mi-a dat o crema ca mi-a zis ca am o infectie si mi-a trecut in 2 saptamani am fost la medicul de familie bafta

Răspuns utilizator avertizat
| kuckie a răspuns:

Geo nu iti fa griji.mai esti virgina.masturbarea, sau pur si simplu stimularea clitorisului nu ar provoca pierderea virginitatii asa usor happy