Esti virgina pana ai contact sexual cu un partener. Lichidul incolor este lichidul lubrifiant vaginal care se secreta abundent in momentul orgasmului. Este normal. Insa ai o infectie genitala data fie de excesul de antibiotice fie de nerespectarea masurilor minime de igiena (chiloti curati, spalati zilnic, calcati, etc, spalarea atenta a mainilor inainte si dupa masturbare, inainte si dupa folosirea toaletei, schimbarea absorbantelor la maxim 6 ore, spalarea organelor genitale dimineata, seara si dupa scaun, etc). Dupa tratament erai obligata sa te intorci la ginecolog pentru verificarea rezultatelor si continuarea tratamentului la nevoie. O infectie genitala rareori trece dupa o singura cura de tratament, este nevoie de consulturi repetate si cure de tratament multiple
Urat obicei! si nefolositor, as zice!
sigur ca esti virgina(vad ca stii anatomie cu caru'!); pentru mai multe amanunte, iti dau urmatorul link :http://www.seximus.ro/intrebari_sex/virgin_5.php.mai vorbim!
Asa am patit si eu imi curgea un lichid galben sau ceva de genu si medicu mi-a dat o crema ca mi-a zis ca am o infectie si mi-a trecut in 2 saptamani am fost la medicul de familie bafta
Geo nu iti fa griji.mai esti virgina.masturbarea, sau pur si simplu stimularea clitorisului nu ar provoca pierderea virginitatii asa usor
ddd întreabă:
Floricikpurpurie întreabă:
Anonimulgrr întreabă: