| IonutZEW a întrebat:

Vreau sa stiu si eu care este idealul de kg pe care trebuie sa.l am? Am 14 ani si 1.69 cm. In februarie aveam 91.4 kg iar acum am 84.7 si vreau sa slăbesc mult mai multe. 1 idealul. 2. Ce ar trebui i sa fac? Sunt baiat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cantaresti cat mama. Dar ea a nascut si crescut trei copii. Tu ai nascut un rahat la toaleta. Ce sa faci? Sa faci multa miscare.

| ksaoswh a răspuns:

1 Este bine sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea. 2 Numai manca dupa 19.00. Evita dulciurile si alte porcarii. In fiecare zi iesi pe afara o ora plimbate, sari coarda, date cu rolele sau na ce iti place tie faci. Ideea este sa fii activ. Eu iti sugerez sa te apuci de un sport, de preferat inotul pe langa ca te ajuta sa slabesti iti dezvolta si corpul frumos. happy

| tibyramos a răspuns:

Http://www.calculator.net/ideal-weight-calculator.html - Aici îți poți calcula greutatea ideală (Să fii atent să selectezi Metric Units atunci când introduci valorile). Dacă îmi fac o imagine, îmi dau seama că ai un exces de kilograme. Poți consulta medicul (chiar și cel nutriționist) să vezi dacă nu ai dereglări metabolice (ceea ce e foarte probabil să ai) și să primește îndrumări către un tratament de slăbit, care este bazat pe o dietă echilibrată și exerciții fizice specifice.

Răspuns utilizator avertizat