| morfina13 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu niste intrebari pentru a determina daca o persoana e psihopata sau nu. stiu ca cer ceva ciudat si nu exista intrebari exacte care sa determine asta, psihopatia se poate determina printr-o expertiza psihiatrica serioasa, insa vreau niste intrebari cu posibile raspunsuri "de psihopati". Daca intelegeti ce spun, o sa raspundeti, daca nu, doar sariti peste intrebarea asta big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JulyStorm a răspuns:

Iar si-au dat cu parerea numai tampiti...
Psihopatii sunt in general oameni carora le lipseste empatia.
Din randurile lor fac cei carora le place sa chinuie animale, care ucid sau care simt placere din suferinta altora. Lista ar putea continua, dar mai bine cauti o carte de psihiatrie unde iti este explicat totul pe larg.

10 răspunsuri:
| Mariix a răspuns:

Salut! O persoana psihopata nici nu va vorbi cu tine.Va vorbi decat cu un psihologwinking.

| Krokodil a răspuns (pentru Mariix):

Bai,asta a fost raspuns serios sau?

| Mariix a răspuns (pentru Krokodil):

Sau.Ai un raspuns mai bun?winking

Daca esti psihopat inseamna ca vorbesti doar cu psihologu'?

Nuu.

Vezi ca asta ai spus mai sus tulaughing

Sorry,Acum mi-am dat seama de ce am spus laughing. Oricum poate vb si cu alte persoane in afara de psiholog laughing.

Da,asta voiam sa zic.parea total aiurea ce`ai zis prima data si d'asta am avut "atitudinea aia" laughing

| Kittler a răspuns:

Cauta pe google testul G.O.A.T, e in engleza da il poti traduce

| CarmenAdriana a răspuns:

In primul rand o persoana "psihopata", cum zici tu, nu iti va raspunde niciodata concret la o intrebare.De exemplu, intrebi: cu ce e imbracat/a si in loc sa-ti raspunda simplu: o bluza, iti va raspunde : o bucata de material colorata, inutila... A fost un exemplu.Dar nu cred ca poti sa petreci foarte mult timp cu o persoana de genu fara sa iti dai seama... happy