Mai durează până curge "normal" :P e pe cale să vină. "normal" aşa că ţine tamponul lângă tine şi nu doar unul pentru că în primele zile fluxul este mai mare. bine în prima ( la mine ) e mai puţin şi în a 2a e grav
Felicitări ai ajuns la a 2a etapăă >:D< ai devenit femeie, de acum poţi rămâne însărcinată... bănuiesc că şti ce se întâmplă.
uite un site care te ajută ( ai şi un calculator pentru menstruaţie după ce va fi mai regulată vei şti exact ) www.noifetele.ro
FantaSZy.
Da... e menstruatie. Nu e regula sa curga si pe tampon imediat. Poate sa mai dureze cateva ore sau chiar si o zi. Odata ce a venit posibil sa mai fie peste cateva luni, pana se regleaza. La inceput e neregulat si in cant mai mici. Stai linistita. Nu e nimic rau. papa
Asa mi s-a intamplat si mie dar apoi mi-a venit, si a curs si pe tampon.Asa este la inceput "neregulat", dar apoi se regleaza.Fi linistia asa e la inceput. App, cat ani ai?
Probabil ai vreo rana, o zgarietura... si de aceea.
probabil apesi prea tare cand te stergi
sau poate iti vine menstruatia.
Stai linistita! Iti vine menstruatia. Mie mi-a venit acum 3 zile. Dureri de burta, de spate, ma dureau sanii si intr-un final o pata de sange pe chilot si hartia igienica.In prima zi nu curge mult. Dar in a 2 si a 3-a e belea.Pentru binele tau pune ori tampon ori vata.Asa vei vedea daca intr-adevar iti vine menstrutia sau doar te-ai zgariat putin.