| Sonnora a întrebat:

vreau sa va intreb ceva..maine mama vrea sa ma duca la radiografie la plamani si zilele astea am fumat vreo 5-6 tigari pe zi vreo doua, trei zile. vreau sa va intreb daca se va vedea ceva la radiografie crying((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VelaJohny98 a răspuns:

E posibil nu zic nu, sfatul meu e sa iesi afara si sa alergi pana nu mai poti, o sa iti golesti plamanii de fum happy big grin

7 răspunsuri:
| MariusBoy2013 a răspuns:

Ai...

| Kristinikaaa a răspuns:

Nu, nu se vede garantat. Dar nu te mai juca cu tineretea ta, incearca sa te lasi de fumat.

| neutrino a răspuns:

Nu sta nimeni sa ti le numere...

| ErrorFound a răspuns:

Doar daca fumezi de mult timp si plamanii sunt atrofiati sau alte belele..altfel nu.

| mona a răspuns:

De la 5-6 tigari nu se va vedea nimic

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu se vede nimic la radiologie, însă RENUNȚĂ LA FUMAT!
Pa, pa.

| Sonnora explică:

Multumesc pentru sfaturi..nu sunt dependent de tigari..doar asa cu prietenii cand ne adunam gascabig grin o sa vad ce rezultate o sa am maine tongue