Trebuie sa iei toate ouale de pe firul de par altfel vor deveni paduchi.Stiu ca iti va fi greu dar asta e. Iar lenjeria o speli normal.
Sper ca vei scapa din aceasta problema neplacuta!
Buna alina
1. Da, isi pot continua dezvoltarea pentru ca din acele oua pot iesi alti indivizi. Daca te speli bine pe cap cam la 2 zile atunci o sa vezi ca se mai desprind din ei. O alta modalitate ar fi sa rogi pe cineva din familie sa ii ia cu mana. De paduchi scapi destul de greu asa ca un ajutor in plus nu strica nicio data.
2. De obicei paduchii nu stau pe lenjerie, dar ar trebui sa dai cu ceva lotiune si prin casa (ma gandesc sa incerci cu petrol): sub pat, parchet, faianta.
Succes.
Pa, pa
@alina: Avand in vedere ca nu au iesit toti inseamna ca vor continua sa se inmulteasca. E foarte bine ca te-ai dat cu Parasidose. Ar trebui sa incerci sa ii scoti cu mana si sa continui sa folosesti Parasidose.
Pa, pa
Foloseste un piepten des,gazul, lichid este cel mai bun pentru paduchi, lenjeria trebuie fiarta.
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup
Unii zic ca scapi de lindeni dupa ce ii dai cu parasidose, insa eu am parul ffft des si lung si e ft greu sa ii scoti pe toti dar mám dat cu chestia aia. are ceva daca m-am dat dar nu au iesit toti, vor continua sa se inmulteasca? [funda]
Deeaandreea9156 întreabă: