| AliSimpluro a întrebat:

Salut TPU! Vreau sa va spun ca iar am facut niste crize care nu stiu ce sunt seamana cu convulsiile, am tremurat nu mai stiam ce-i cu mine. 3 crize au fost. Eram stresat de la ceva si cred din aceasta cauza s-au intamplat. Nu imi aduc aminte prea multe dintre aceste 3 crize intamplate sambata. Tin minte ca la a treia criza am avut ochii inchisi si vedeam o lumina galbena-rosie. Au durat cam 20 de secunde si au fost cu pauze foarte mici de cateva secunde, in care imi revenea cunostiinta. Deci in total 1 minut, 1 minut si ceva. Tremuram respiram mai greu si apropiatii mi-au spus ca am avut pulsul foarte mare in timpul crizelor. Dupa ce criza s-a terminat am avut un fel de spasme musculare. Am facut eeg inainte si emg dar nu mi-a iesit nimic decat am tremurat putin in timpul eeg-ului. Mentionez in continuare ca am probleme de echilibru si de-abia merg,nu pot merge decat insotit. Mi-a ramas decat sa fac rmn. Va rog frumos spuneti-mi ce inseamna aceste crize. Pe langa asta, imi este frica de rmn si mi-e frica de injectia cu substanta de constrast. Ziceti-mi daca sa fac cu substanta de contrast sau fara, dar medicul neurolog asa a cerut. Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna asta, ca in ultimele 3 saptamani am facut 8 convulsii. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fugi la spital, ca astea sunt crize EPILEPTICE!

| sierra1 a răspuns:

" Am facut eeg inainte si emg dar nu mi-a iesit nimic decat am tremurat ..in ultimele 3 saptamani am facut 8 convulsii"

mai fă una-două-trei examene, pare ceva extrem de grav

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți fără substanța de contrast căci pe aceea o vede aparatul în tine. Nu putem spune ce înseamnă acele convulsii mai mult decât specialiștii. Dacă nu a ieșit nimic la EEG, asta este un semn că poate e ceva temporar. Un medic neurolog poate afla cauza.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iar am facut niste crize care nu stiu ce sunt seamana cu convulsiile, am tremurat nu mai stiam ce-i cu mine. Care seamănă. Seamănă dar nu răsare.