| AliSimpluro a întrebat:

Salut TPU! Vreau sa va spun ca sambata trecuta am fost la camera de garda de urgenta din cauza faptului ca am facut 3 convulsii. Prima am tremurat si am cazut a durat foarte putin, iar a doua am tremurat si am cazut si m-am invartit. Tind sa mentionez ca in timpul a tuturor acestor crize mi s-a schimbat ritmul respirator si am inceput sa ma invart pe jos in a treia criza, atunci cand ritmul cardiac mi-a crescut. A treia criza a durat cam 30 de secunde. In timpul acestor crize nu am mai putut vorbi. Mi-au pus diazepam ca sa nu mai fac convulsii la spital. Am fost la neurolog a zis ca sunt bine, am facut un test de echilibru si am cazut. Ochii mi-i misc uneori incet si nu mai pot sa fac unele miscari corect. Am probleme de echilibru si nu pot merge decat insotit. Ce credeti ca inseamna asta? De multe ori tip si latur necontrolat, tremur si imi pierd respiratia in fiecare zi iar azi mi-au iesit la o criza de nervi spume la gura. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acestea sunt crize epileptice.

| sierra1 a răspuns:

"Am fost la neurolog a zis ca sunt bine...Ce credeti ca inseamna asta?"

ori nu te-a consultat cu atenție și a glumit cu tine ori tu glumești cu noi!

| AliSimpluro explică (pentru sierra1):

Bineinteles ca nu glumesc!