| Robertttttttt a întrebat:

vreau si eu niste pastile de crescut ceva vitamine ce imi recomandati...P.S fara mesaje gen fa sport bla bla.fac stati linistiti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De crescut in masa musculara sau in inaltime?

| aleexxaanndrra a răspuns:

Cele mai bune vitamine pentru crestere sunt vitamina B, C si E.
Vitamina E este importanta in formarea celuleor rosii din sange.
Vitamina E se gaseste in alimentele:n uleiurile vegetale de floarea soarelui,soia,porumb,germenii de cereale,legumele verzi(spanac,varza,salata),in rosii, se gaseste si in carne dar intr-o mai mica masura, germeni de grau, seminte de floarea soarelui, painde din grau integral, orez brun(singurul oez care contine vitamina E)...
Pentru a observa cu adevarat rezultatele, vitaminele trebuie sa fie luate in fiecare zi. In cazul in care nu se vad rezultatele mergi la medic si fa un control si mai amanuntit pentru a afla adevarata problema.
funda?love struck

| Robertttttttt explică (pentru aleexxaanndrra):

Eu vr sa zic ceva de la farmacie sa cumpar ma duc la farmacie si ii zci dati-mi si mie vitamina b c si e?

| aleexxaanndrra a răspuns:

Da! Vb acolo cu farmacista