anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau un program de slabit eficent.Am 15 ani, 1.82 inaltime si 81kg.As vrea sa dau jos burta si soldurile.Mentionez ca fac si sala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

CARDIO : alergat, inot, bicicleta, pana la epuizare. Apoi pauza si apoi din nou, baga sedinte doar de cardio.

Fa-ti o dieta, dar nu una din reviste, iti faci singur, sa-ti asigure necesarul in proteine, carbohidrati, vitamine, minerale si grasimi sanatoase. Sa ai 4-5 mese pe zi, dar nu foarte consitente.
O masa poate fi compusa din piept de pui cu putin orez si salata => proteine ( din piept de pui ), carbohidrati ( orez ) si fibre vegetale ( salata ). Una din mese poate fi compusa doar din fructe, ajuta la slabit si au si vitamine.

La antrenamnetele pentru masa musculara ( aici intra si abdomenele ) lasi muschiul 48 de ore sa se refaca dupa un efort ( altfel te supra-antrenezi ), la cardio nu trebuie sa respecti regula asta, dar daca ai febra musculara normal ca nu alergi, astepti sa-ti treaca. Cele mai eficiente exercitii le faci cand esti pregatit 100 %, nu cu febra musculara sau o noapte nedormita.

P.S. : grasimea se arde uniform peste tot, NU o poti arde doar in zona soldurilor si a burtii ( in schimb e posibil sa se depuna doar in zonele alea ), dar scazand uniform automat o sa scada si de unde te intereseaza pe tine.

Mai poti sa-i ceri sfaturi instructorului de la sala, ca are mai multe experienta decat lumea de pe TPU care iti spun ca "grasimea se transforma in muschi" (probabil copii de 12 ani )

10 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Un program de slabire personalizat, de mare succes in Franta :http://www.persolinea.ro/program-slabire-personalizat/?code=aidtwb5ubw5%20

| spy2o a răspuns (pentru alessia5158):

Nu are 18 ani, si banuiesc ca nu e gratis!

| alessia5158 a răspuns (pentru spy2o):

Este gratis ( vezi confirmarea in presa:http://www.adevarul.ro/......8602.html) --- problema este varsta!

| benny a răspuns:

Pai sala si o dieta sanatoasa slabesti bine

| spy2o a răspuns:

Abdomene! multe!, eu faceam si 500/zi

| steffyboy a răspuns (pentru spy2o):

Bag destule abdomene.Ele fac doar sa imi creasca masa musculara nu sa dau si grasimea de pe el.

| spy2o a răspuns (pentru steffyboy):

Aha....pai incearca metoda lui Paul, am auzit si eu de ea. dimineata pe stomacul gol bea un pahar de apa....nu stiu daca ai observat,dar in timpul mesei daca bei apa/suc(lichide) deja ti-a taiat pofta de mancare, incearc-o si pe asta! renunta la carnea de porc, treci pe carne de pui, e mai usoara, are mai putine calorii! NATURAL 100%big grin

| spy2o a răspuns:

Nu e nevoie sa slabesti, trebuie sa transformi grasimea in muschi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru spy2o):

Grasimea NU se transforma in muschi, sunt celule complet diferite, e o chestie de baza asta. Si cu 500 de abdomene / zi te supra-antrenezi grav, mai bine faci 50 cu greutate.
Mai documenteaza-te

| Paul_Gogu_1997 a răspuns:

Uite un sfat :bea mai multa apa cand tie sete logic, uneori cand iti e foame si dimineata bea un pahar de apa rece inainte sa te spele... functioneaza...