| Vl_Matei_1991 a întrebat:

Vroiam sa stiu si eu daca e normal sa ma fi taiat intr o lama acum 5 ani si sa nu se fi vindecat pana acum?
adica am o urma mare
va ramane pe viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Probabil organismul tau e "slabit", in 5 ani da-o dracu de taietura, imposibil sa nu se vindece. Probabil organismul tau se recupereaza foarte greu. Ai putea face niste investigatii medicale.

| Victor453 a răspuns:

Poate a ramas ca cicatrice

| alinadianaaa a răspuns:

Posibil ca ai ramas cu o cicatrice

| Kyttynna a răspuns:

Daca e o urma aceasta poate fi cicatrice si cu ea vei ramane mereu. Daca nu era vindecata rana dupa 5 ani te asigur ca aveai infectie si ramaneai fara deget.

| Ene_Robert_Marian_1997 a răspuns:

Nu
Conteaza cat este de mare! Trebuie sa te infasori cu un bandaj si sa te mai dai cu crema cateodata. Nu va ramane pe viata. Tu nu ti-ai tratat rana si de aceea nu se vindeca, daca voiai sa o vindeci trebuia sa o ingrijesti in fiecare zi. Sper ca ti-am fost de ajutor