| Alexu7194 a întrebat:

Salut TPU ziceti-mi si mie ce sa iau ca sa pot asimila sa mai iau in greutate am 1. 74 inaltime, 66 de kg si am 16 ani si fac antrenamet acasa pentru ca am aparate si tot ce imi trebuie, mananc de 3-4 ori pe zi si nu stiu ce sa iau ca sa pot asimila. Va rog spuneti-mi ce sa iau pastile, proteine ceva sa ma ingras ca sa imi maresc masa musculara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Veme a răspuns:

Ai o greutate buna pentru inaltimea ta. Fa in continuare antrenamente, mananca mai bine, incearca sa dai corpului daca te antrenezi foarte, foarte mult cam 2g proteine de origine animale/kg corp/zi din mancare (nu din altceva). Poti lua un supliment cu vitamine si minerale daca nu consumi multe fructe crude si multe legume crude. Evita prafurile si pastilele care sunt luate din magazine. Acestea nu sunt controlate serios si nu stii sigur ca au ce scrie pe ele, de fapt la preturile la care se vand chiar este destul de probabil sa NU aiba ce scrie pe ele. In loc ei iti baga un agent anabolizant steroidic, care intr-adevar o sa-ti dea cresterea masei musculare, dar o sa te cadorisesti si cu o impotenta sexuala de toata frumusetea armonios combinata cu o micsorare a penisului. Am mai studiat vreo doua tipuri de prafuri si erau "praf". Unele aveau proteine din soia, care nu se separa bine de isoflavonoizii steroidici cu structura asemanatoare estrogenilor, deci care cu alte cuvinte te fac femeie, altele spuneau ca au proteine din lapte si din oua si daca ai calcula ti-ar fi iesit ca doar laptele necesar productiei lor la pret de fabrica ar fi facut produsul de vreo trei ori mai scump. Deci lucruri dubioase, iti risti sanatatea fara rost.

2 răspunsuri:
| lucianbarna2012 a răspuns:

Masa musculara se mareste prin multa mancare. sa ai spor mare. depune efort mai mult. mananca mai mult in alea 3 mese pe zi. Nu lua pastile..nu sunt bune ..chiar daca crezi tu ca iti creste masa musculara. alea iti umfla muschii doar! Nu face altcevawinking Fundabatting eyelashes? daca vrei mai multe detalii da-mi add lucian. b2012. (Y! M)

| Alexu7194 explică (pentru lucianbarna2012):

Alea nu unfla muschi ca doar nu e creatina ai vazut ca nu am specificat de creatina ci doar proteine si pastile ma refream ca vitamine si proteine naturale si nu stiu care sunt buen ma gandeam ca poate stie cineva ceva care ma poate ajuta. Asa creatina mentine apa in corp dupa ce nu mai iei creatina scade masa musculara in maxim o saptamana chiar daca fac antrenament si nu vreau sa iau asa ceva nu m-ar ajuta cu nimic deci ca sa stii doar creatina si testosteronul adica steroizi unfla exagerat si scad exagerat mai ales creatina dar cei mai periculosi sunt steroizi te SALUT