anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trebuie sa incep o dieta pentru candida intestinala si am nevoie de niste proteine, suplimente deoarece sunt si slab si aceasta dieta presupune in primele 6 saptamani evitarea zaharului si a fructelor si in 12 saptamani evitarea glutenului plus evitarea procesatelor din carne. Idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AugustPetra a răspuns:

Buna,
Iti pot recomanda eu un produs. Daca esti interesat, da-mi un mesaj. Multumesc

| raluca0604 a răspuns:

Salut!
Legat de proteine, suplimente de calitate gasesti la cei de la Protein House https://proteinhouse.ro/proteine
Le si poti scrie pe chat sau sa ii suni, ca tot timpul te ajuta cu sfaturi!

Eu am alergie la gluten deci te pot ajuta in privinta asta, uite aici cateva idei:
- taietei de orez care sunt si mai lati si mai subtiri (buni de pus in supa) - ii gasesti cam in orice supermarket si la plafar
- produse fara gluten din supermarket - este si faina si paine fara gluten, si biscuiti, dulciuri si tot felul, dar trebuie sa stii ca sunt cam scumpe
- rondele de orez expandat poti manca in loc de paine daca ti-e pofta de un sandwich de exemplu cu pateu (mare atentie la eticheta, sunt pateuri care contin gluten...o varianta de pateu ok este cel de la Scandia, are eticheta albastru inchis)
- faina fara gluten (tot din supermarket, Schar e marca buna)
- legume cate vrei
- porumb - porumb fiert, popcorn, mamaliga, fulgi de porumb

Iti doresc multa sanatate!