Salut bro sper sate faci bine frate du-te la medicul de familie și a o trimitere ceva sau sate îndrume la un psiholog bun medici se pricepe cel mai bine la asta ei au legături între ei cu psihologi buni
Nu crezi ca este cam mult? Sunt persoane foarte bogate care isi permit atât, cărora 1500 lei ar insemna 15 lei.
Eu știam că ar costa în jur de 300-400 lei, lunar. Poate maxim 600-1000 pentru acei psihologi cu pretenții medii. Dacă cauți prin orașul tău, trebuie să găsești consultații afordabile. Nu cred altfel.
Salut, am găsit, dar majoritatea cer 50-100 pe ședință, daca depășesc 2 ședințe/săptămână este deja mai mult decât pot duce.
2 sedinte pe saptamana ar fi suficient, chiar. Poti tine sedinte pe mai multe luni, daca ai rabdare. Ideea este ca, chiar daca ai sedinte, psihologul iti ofera niste idei, iar tu sa lucrezi sa te motivezi, sa te îmbunătățești. Daca ai 7 sedinte pe săptămână, ar fi super, da... dar orice psiholog va dori sa-ti vada progresul, iar asta vine mai mult de la tine, totusi cu ajutor profesional. Inițiativa ta conteaza cel mai mult în orice situație.
Sa nu te trimita la psihiatru, la psiholog nu stiu daca te ia cu trimitere. Si sedinta la psiholog a fost 100 lei in 2019, in prezent probabil e 150. La stat se inghesuie, trebuie sa ai nervi si timp la dispozitie.
Nu știu ce ar fi mai ok pentru mine, din câte am citit, din câte am vorbit, e necesară medicație iar asta nu cred ca se poate prescrie la un psiholog privat.
Psihologii nu stiu ce prescrie, psihoterapeutii da iti prescriu si medicatie. Nu e diferenta ca e la privat sau stat, poate doar de timp, nu iti acorda o ora un psiholog de stat ca nu are cum. Pe cand cel privat exact o ora te asculta.
Ca nu e gratuita spui? Pai cu reteta de la terapeut te duci la cel de familie apoi.
Intrebarea mea mai importanta pentru tine este: merita sa iti risti sanatatea luand pastile date de psihiatru?
eu zic ca nu, esti prea tanar sa te distrugi fizic mai ales si psihic tratant o cauza, pastilele trateaza cauzele dar nu problema ce au provocat cauzele. Ca exemple iti pot da multe daca doresti, fii cu cap ce Dumnezeu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: