| Alexandru999167 a întrebat:

Salut tuturor, am 18 ani si as vrea sa imi iau parul de pe brate, daca mi-l iau cu lama de ras as putea avea probleme, s-ar vedea urat sau ar creste mai gros?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

L-am făcut eu recent cu mașina de tuns pe mâini laughing) cea mai proasta decizie ever laughing. Parul pe mâini lasă-l dacă nu e mare. Doar parul de pe picioare poți sa îl tai.

| Donsavas a răspuns:

Nu creste mai gros

| Mmn a răspuns:

Daca esti baiat mai bine lasa-l asa. Se vede urat si e posibil sa te iriti sau sa faci mici cosulete daca o sa creasca firele sub piele.

| bornsinner a răspuns:

Cu masina de tuns, cu un gratar de la nr 2 in sus. Poate o sa creasca mai aspru, dar cel putin nu taie parul de la radacina. Caz totul opus cu lama. Dar, daca vrei sa devii un maimutoi paros, rade-te.

| dnd979797 a răspuns:

Mai gros nu dar o sa crească din ce în ce mai repede la fiecare data când îl dai jos e la fel ca la barbă