Depinde daca stai in picioare si le faci, te va afecta.
Cel mai bine e sa stai intins pe spate jos si sa faci asa deoarece corpul sta drept.
Si totul consta in ceea ce simti, daca simti ca iti apasa coloana sau anumite oase. oprestete pentru ca sigur te va afecta.
Eu las ganterele deoparte, am alte exercitii pentru corpul meu.
Trebuie s-o iei mai usor,cu siguranta o sa ramai la inltimea asta daca faci culturism, eu fac la gantere in fiecare zii1, 2 ore, daar culturism inseamna sa faci nonstop, ia-o mai usor.
Stai linistitc ca nu iti afecteaza cresterea, ba din contra te ajuta sa cresti pentru ca se formeaza mult hormon de crestere in sange. Daca vrei exercitii pentru crestere le gasesti aici si vreau sa spun ca eu am crescut de la ele, si am 20 ani :d
http://wp.me/P3hgwB-23
Ideea e ca nu trag ca disperatul de ele, ci le acord doar 30 de minute pentru ambele exercitii, restul find doar abdomene flotari, flotari pentru triceps etc...dar ma framanta gandul ca as putea sa ma apese pe coloana greutatile alea.
Deci imi poate da cineva un sfat cu privire la aceste 2 tipuri de exercitii? Sa continui cu ridicarea lor? Crede-ti ca imi afecteaza cresterea?