Ok, cred ca exagerezi putin! Adica, na, ai fost la medic in Anglia si nu ti-a detectat nicio problema. Ma gandesc ca medicul era serios, nu orice amarat ajunge cardiolog la urma urmei. Se poate sa fi simtit aia de la presiunea ricata, pulsul marit, nu am idee, dar se pare ca s-a intamplat doar o data si atat. Nu ai nimic, asa ti-au zis, deci nu iti mai face griji.
Incearca sa-ti scoti ideea asta din cap, daca te gandesti prea mult va deveni un factor psihologic si o sa ai iarasi intepaturi doar din cauza asta (fiind obsedat de acest lucru, propriul tau corp ajunge sa creada ca inima are probleme). Calmeaza-te si daca mai ai probleme, spune-i mamei tale.
Cred ca problema ta nu este inima, ci coloana.Anul trecut, toamna, am avut si eu o problema.Am avut un mic stres si ma enervasem foarte tare, dupa acel stres incepuse niste intepaturi ce pareau in dreptul inimii, in piept.Am dat analizele, totul era normal, am fost la control cu inima si acel doctor a zis ca nu am nimic, dar el a observat ca am probleme cu coloana.Deci cred, ca problema ta poate fi legat de coloana.Incearca sa faci si un control la spate... Poate asta o fi si problema ta.
Succes, sper ca am fost de ajutor.
Daca rezultatele analizelor sunt bune, nu ai de ce sa te ingrijorezi (putea fi doar un junghi intercostal) si poti gandi pozitiv. Probabil ai o usoara anxietate si, in acest sens, ar fi util daca ti-ai ocupa timpul cu lucruri practice. Vorbeste cu cineva daca vezi ca frica te domina sau ignor-o daca se poate. Trebuie sa gasesti o solutie potrivita tie.