| numesiprenume0 a întrebat:

Salut tuturor! Am o problema. Mi se pare ca nu mi se mai scoala ca mai demult. Parca e mai moale si spermez mai putin. Oare de ce? P.S. Vorbesc serios si am 20 de ani, deci nu are cum sa fie de la batranete...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la consult la un medic urolog, ei se ocupa de problemele sexuale masculine.
Dupa niste investigatii iti va recomanda un tratament sau un mod de viata care sa-ti rezolve problema.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este de la batrinete, ci de la excesul de l@bă

| iDarkonillSolo a răspuns:

Daca esti fumator sau ai telefonul mereu in buzunar nu este o problema deoarece tigarile si telefonul mobil afecteaza spermatozoizii si altceva cred ca testosteronii

| Skippy223 a răspuns (pentru iDarkonillSolo):

Telefonul mobil nu afecteaza spermatozoizii. Studiul care s-a facut nu este de incredere. Doar 100 de barbati au fost analizati.
In schimb, tigarile ar putea crea impotenta.

| Fanaprinteselor a răspuns:

Este vorba de ciclu la tine