| adiTzaa19 a întrebat:

Salut tuturor! Am si eu o intrebare: A folosit cineva Roaccutane, medicamentul ala periculos pentru tratarea acneei? :S
As prefera sa imi raspunda doar cei care au trecut printr-o experienta cu medicamentul. Am fost la medicul dermatolog si mi l-a prescris, pentru ca am o acnee foarte urata pe fata si nu am reusit sa ii dau de cap cu alte zeci de tratamente timp de vreo 2 ani, si a ramas Roaccutane ca ultima solutie. sunt speriat ce-i drept, am 17 ani, 170 inaltime, si 50 kg. am citit si prospectul care e cat o zi de post, si am citit si pe net o groaza de impresii despre medicament.
PS: Va rog, nu vreau reclame la fel si fel de produse naturiste pentru detoxifiere si etc, etc. pentru ca am incercat si degeaba.
cel mai bun raspuns primeste funda, si cum am spus, as prefera experiente povestite ale celor care au luat Roaccutane happy
mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VortexOriginal a răspuns:

Am 3 prieteni care au scapat vara asta de cosuri in felul asta (si crede-ma erau plini). Stiu ca nu e o experienta personala dar daca spui ca e ultima solutie ce vrei sa faci? Sa-ti plangi de mila sau sa incerci? Adica nah sunt cu siguranta mai multi care au reusit decat exceptii... Si nu te mai lua dupa tot ce gasesti pe netwinking. Success!

| adiTzaa19 explică (pentru VortexOriginal):

Mersi de raspuns! big grin Am citit undeva pe net ca medicamentul grabeste imbatranirea prematura a pielii straight face e adevarat?! Amicii tai au scapat de cosuri si au pielea fina? :S

3 răspunsuri:
| G3ss a răspuns:

Am trait o experienta personala, l-am tinut vreo 3 luni jumatate,ce-i drept,m-a dus la o cheltuiala considerabila,dar a meritat,aveam o acnee nasoala pe spate,si putin pe fata,am scapat atat pe spate,cat si pe fata (aveam putine pe fata),am avut niste simptome,aveam tenul uscat(buzele erau crapate rau, aveam coji la nas, si pe la lobul urechii, intr-un cuvant, deshidratarea tenului) a trebuit sa tin un regim care l-am tinut cam 2 saptamani maxim, pentru mine a fost bine, dar nu am consumat alcool! (si doctorul mi-a spus ca dupa ce termin tratamentul, am voie dupa 2 ani sa fac copil, altfel va iesii cu grave malformatii!) sper ca te-am ajutat.

| VortexOriginal a răspuns:

Sincer nu le-am atins pielea...si sincer nu e o chestie ( daca e adevarata) de care sa-ti dai seama in cateva luni... daca s-ar imbatranii pielea prematur ar fi tot in cativa ani deci...eu zic ca nu e un motiv pentru care sa nu te bucuri de,, tinerete''...