anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Am si eu o nelamurire : cum sa scap de pofta exagerata de mancare? Apetitul meu e de necontrolat! Nu sunt grasa. Am 165 cm si 53 de kg la 14 ani. Sunt pe a8a la clasa sportiva unde am 6 ore de sport pe saptamana si pe deasupra mai fac si dansuri in afara scolii ( de 2 ori pe saptamana a cate 2 ore ).
Problema este ca eu de un timp m.am invatat sa mananc sa mananc dimineata ca sa nu mai mananc atata seara, lucru care nu pare atat de rau, insa am inceput sa mananc mult la scoala. Astazi de exemplu am primit cornul si laptele si am mancat 3 cornuri proaspete in 3 pauze, iar acasa am mai mancat unul si pe deasupra si un chec la cana. Acum ma simt ca un butoi cu picioare, sunt plina pana la refuz si ma urasc pentru asta! Ieri am mancat iarasi vreo 4 pungi de biscuiti dinaia de la scoala, iar acasa am mancat un gref sad Seara nu mai mananc, dar totusi nu cred ca e normal sa bag atata in mine. Parca nu stiu cand sunt satula! ce sa ma fac? crying
Ceva metode de micsorare a poftei de mancare? big grin sau macar un sfat sau ceva cu care sa inlocuiesc painea si toate astea...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AframyK a răspuns:

Printre altele la varsta ta corpul e in crestere si are nevoie de mancare, asa ca prin asta sper sa ti se mai micsoreze frica asta a ta.

| AlexProM a răspuns:

Nu-i nimic strasnic, daca organismul cere, de ce sa-i refuzi? daca te ocupi cu sportul inseamna ca pierzi multe calorii, atunci cind te alimentezi caloriile revin, cam asa.